Esküvőhöz, családi rendezvényhez keres ideális helyszínt?

Miért mondható el, hogy a miskolc-tapolcai Park Hotel kiváló adottságokkal rendelkezik esküvők, és a különböző családi rendezvények megrendezéséhez?

Az esküvők, családi rendezvények minőségét nem csak azok tartalma, hanem a rendezvény helyszíne is döntően meghatározza.

Hányszor hallottunk már arról, hogy a vendégek keserű szájízzel távoztak az eseményről; vagy már ott sugdolóztak össze, mert nem laktak jól, nem volt kellően udvarias a kiszolgálás, nehéz volt a parkolás, vagy messze volt a szállás a vacsora helyszínétől?

Ezek az apró tüskék sajnos gyakran befolyásolják a vendégeket abban, hogy utólag milyen véleményt alkotnak a jeles napról.

Nem lenne nagyszerű, ha Önnek nem kellene ezeken görcsölnie?

Ehhez csak annyira van szükség, hogy körültekintően választ helyszínt.

Lássuk, miért érdemes a Park Hotelt választania?

Különböző méretű termek közül választhat

Legyen szó kisebb, vagy nagyobb létszámú esküvőről, családi eseményről a Park Hotelben megtalálja számítását, hiszen a 100 fős, 150 fős elszeparálható vagy 250 fős összenyitható nagyterme, és 50 fős különálló kisterme kitűnő színtere a különböző rendezvényeknek.

 

Rendezvény, és szállás egy helyen

Miskolcon kevés olyan szálloda létezik, amely alkalmas arra, hogy nagyobb létszámú rendezvény esetén egy helyen tudja lebonyolítani a rendezvényt, az étkezést, illetve a résztvevőknek szállást is adjon.

Azonban ha a Park Hotelben tartja meg rendezvényét, akkor elkerülheti a résztvevők városon belüli fölösleges utazgatásait.

 

A rendezvény megszervezésének terheit le tudjuk venni az Ön válláról

Igény esetén az esküvő, családi rendezvény teljes körű megszervezésében tudunk segíteni; mint például zenekar, vőfély, fotós, videós felkérése, teremdekoráció megvalósítása.

 

További érvek, melyek a Park Hotel mellett szólnak:

  • A hotel kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyedén megközelíthető, hiszen Miskolc-Tapolca központjában, mégis csendes, nyugodt helyen fekszik.

  • Szállodánk 66 szobás, 180 férőhelyes; éppen ezért akalmas arra, hogy egy nagyobb létszámú rendezvény esetén is minden résztvevőnek egy helyen biztosítson szállást

  • Ingyenes saját busz-, és személygépkocsi parkolóval rendelkezünk

  • Szabadtéri szertartás lebonyolítása is alkalmas a helyszín

  • Esküvő esetén ingyen nászutas lakosztályt biztosítunk a házaspár részére!

 

Ha ezek után úgy érzi, hogy a Park Hotel megfelelő helyszín lehet rendezvénye lebonyolításához, akkor kérjen ajánlatot!